Surrender My Love – Johanna Lindsey

Aceasta carte face parte din seria Haardrad Viking Family. Dupa ce am citit primele doua carti din serie am vrut sa o citesc si pe cea de-a treia deoarece mi-au placut mult. Cum nu  a fost inca tradusa (din cate stiu eu) am luat varianta in engleza. Mai jos voi face o descriere scurta a cartii:

Seling Haardrad, frumosul frate al lui Kristen, a fost atacat de niste hoti si aproape omorat. Acesta ii cere ajutor lui Lady Erika, dar nu este primit cum isi imagina. Este acuzat de spionaj si intemnitat. Dar asta nu e tot. Din cauza arogantei acestuia care nu a disparut nici macar cand e aproape inconstient, Erika nu crede nimic din ce spune, ba mai mult, este atat de nervoasa pe el incat da ordin sa fie biciuit.
Nu trece mult timp si sora lui Seling vine sa-si salveze fratele. Bineinteles ca reuseste sa faca acest lucru, dar Seling o roaga sa o rapeasca si pe Lady Erika pentru a se putea razbuna pe ea cand se va recupera. Kristen face exact cum i-a spus fratele ei drag.
Cum ajung acasa Seling o incatuseaza pe Erika intr-un colt al camerei lui. El incearca sa se razbune pe ea, dar nu vrea sa ii faca nici un rau fizic. In schimb vrea sa o umileasca pentru ca stie ca este o persoana mandra. Nici ea nu cedeaza si nu face nimic din ceea ce el ii ordona. Desi se cearta mereu nu pot sa nu fie atrasi unul de celalalt.
Cand fratele Erikai vine sa o salveze, Seling nu vrea sa o lase sa plece, dar nu poate nici sa se lupte cu el deoarece cand il vede isi da seama ca ii datoreaza viata. Membrii familiei propun ca cei doi sa se casatoreasca. Desi Erika nu doreste sa faca acest lucru, se lasa santajata de Seling si pana la urma accepta.
La finalul cartii Seling isi aminteste ca de fapt nu a fost atacat de hoti, ci de cineva apropiat regelui. Cand il acuza si il provoaca la o lupta din care numai unul ramanea in viata, presupusul hot o rapeste pe Erika si ameninta ca o va ucide daca nu isi retrage acuzatiile. Seling o cauta peste tot, ii gaseste pe rapitori si ii omoara, dar nu o gaseste pe Erika. Ea este ascunsa intr-o temnita.

Oare o va gasi Seling la timp pe Erika (mai ales ca acum si-a dat seama cat de mult o iubeste)?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s