Seria Swanlea Spinsters – Sabrina Jeffries

1. A Dangerous Love (O dragoste periculoasa – Editura Litera/Alma) – Griff Knighton a găsit o cale perfecta pentru a evita sa fie prins într-o căsătorie cu una dintre fiicele lui Contelui Swanlea. El a facut schimb de identitate cu prietenul lui in perioada vizitei la Swan Park. Dar planurile ii sunt încurcate de Rosalind fiind din ce in ce mai atras de ea.

2. A Notorious Love (O dragoste celebra – Editura Litera/Alma) – Helena Laverick este disperata! Singurul bărbat care o poate ajuta sa-si găsească sora este ticălosul de Daniel Brennan (cel care s-a jucat cu emoțiile ei in urma cu un an si apoi a dispărut). Daniel considera ridicole regulile frumoasei si cuviincioasei Helena, dar atunci cand ea ii cere sa se dea drept soția lui, el își da seama imediat Dr oportunitățile unui dormitor comun.

3. After the Abduction (O rapire cu urmari neasteptate – Editura Litera/Alma) – Dupa doua sezoane londoneze si zeci de pretendenți refuzati, lady Juliet Laverick se gândește la un singur bărbat: Morgan Pryce, ticălosul care o răpise in urma cu doi ani. Ea este determinata sa il aducă in fata justiției chiar si cand afla ca răpitorul ei nu era Morgan, ci fratele lui geamăn Sebastian. Lordul Templemore nu îndrăznește sa recunoască faptul ca el este cel pe care Juliet si familia ei il cauta. Daca si-ar recunoaște fapta totul ar deveni un dezastru si scandal pentru amândoi.

4. Dance of Seduction – Este foarte dificil pentru Lady Clara sa conducă o casa cu tineri hoți de buzunare fara sa se lupte cu criminalul de alături. Misteriosul Morgan Pryce cu siguranța se ocupa cu bunuri furate, iar ea nu va permite ca ticălosul frumos sa-i influențeze copiii si sa-i ducă pe calea greșita. Pryce greșește cand o considera pe Clara un trandafir delicat si inofensiv. Aceasta frumoasa este o distragere a atenției lui Morgan, iar el și-ar dori sa ii poată spune adevarul, ca el lucrează sub acoperire. Mintea lui ar trebui sa fie la îndatoririle sale si nu sa se gândească la cum s-ar simți sa o țină pe Clara in brate si sa o sărute. Dar acum ca ea a intrat in acest joc periculos, Morgan știe ca trebuie sa o aibă in ciuda pericolului real pentru misiunea secreta si pentru inima lui.

5. Married to the Viscount – Abigail era nerabdatoare sa fie reunita cu Spencer Law, cel pe care l-a intalnit o singura data si apoi s-au casatorit prin procura. Dar acum Vicontele Ravenswood neaga ca ar avea cunostinta de aceasta uniune a lor. Mult prea multi martori au facut imposibil ca secretosul Spencer sa-si respinga “mireasa” fara sa provoace un scandal. Asa ca a propus un mariaj doar cu numele pana il vor localiza pe misteriosul frate mai mic al sau care este responsabil pentru tot. Abigail este iritata…si irezistibil de atrasa de acest barbat frumos, enervant care isi ascunde foarte bine pasiunea. Ea este de acord cu termenii si conditiile lui cu o conditie: Spencer trebuie sa sigileze targul cu un sarut. Dar el constata ca nu poate sa uite acel sarut si isi da seama ca este mai greu sa-si tina mainile departe de sotia lui decat a crezut initial.

Surse: goodreads.com, litera.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s